BELLA ITALIA bij Sterk Catering!

Helemaal trendy in 2016 is the Italian Style Catering!
Bel ons voor een traditionele
ITALIA FOOD EXPERIENCE.

Bekijk hier onze speciale Italian Style Catering pagina

Borrelgarnituren

Sterk Catering is uw partner voor de verzorging van de borrelhapjes. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan borrelgarnituren. Inmiddels leveren wij aan een groot aantal bedrijven de versnaperingen voor de wekelijkse bedrijfsborrels. Ons assortiment bestaat onder andere uit:
 • zoutjes, nootjes, kaas en de bekende 'Leidse' en de Italiaanse snijworsten
 • olijven en Bruschetta, gemengd en met pesto
 • canapes als tartelettes, toast met gerookte zalm, filet Americain, roombrie, pepermakreel
 • canapes in luxere vorm met Hollandse garnalen, carpaccio, zalm- en eendenlevermousse, verse vijg, gerookte paling
 • Sushi ontbreekt natuurlijk niet, zoals de bekende Nigiri en Futomaki.
 • Warme borrelgarnituur gevuld met vis-, vlees- en kaasvullingen
 • Van Dobben snacks, kipvleugeltjes, gehaktballetjes en de huisgemaakte Quiche
Sterk Catering borrelgarnituren

Lunches op het werk 

Zowel voor bedrijfskantines, werkoverleggen of informele bijeenkomsten kan Sterk Catering u voorzien van zowel basic en luxe lunches. Door onze snelle service zijn wij in staat om uw bestelling binnen een dag te verwerken en de volgende dag uiteraard de door u gewenste lunch met verse producten voor te schotelen. En dit tegen zeer voordelige prijzen per persoon!
 
Sterk Catering heeft het bestellen van lunches voor u zeer eenvoudig gemaakt. Natuurlijk kan doorbellen of doormailen van uw lunch altijd, maar wat dacht u van onze online service? 
 
Klik hier om uw GRATIS account aan te vragen voor het online bestellen van een lunch. 

 

Sterk Catering lunches op het werk

High Tea

Steeds meer bedrijven kiezen voor de High Tea van Sterk Catering. Een keer heel iets anders voor uw medewerkers. Een heerlijke samenstelling van hartige en zoetige lekkernijen. Hierbij moet u denken aan scones met jam en geslagen room, roombotercake, chocoladecake, vruchtentaartjes, mini-muffins en donuts, bonbons, roomboeterkoekjes, sandwiches met gerookte zalm en bieslook, gerookte kip en mosterdmayonaise, rosbief met pesto en komkommer, roomkaas met gedroogde tomaat, diverse soorten Quiche en bladerdeeghapjes. Heerlijk!

Onze dames uit het team kunnen u onze High Tea zeker aanbevelen, daar zij er zelf een groot liefhebber van zijn. Een zeer leuk alternatief voor een gezellig samenzijn op kantoor. 

Sterk Catering high tea

Gezellige buffetten

Iets wat niet mag ontbreken! Vanaf tien personen leveren wij u diverse buffetten. Warm, koud tot aan de exotische tropische buffetten. Keuze zat binnen ons assortiment en dit al voor zeer voordelige prijzen per persoon. 
Warme en koude buffetten. Of wat dacht u van:
 • Voor het warme buffet kan gekozen worden voor de sate met pindasaus, gehaktballetjes, kipvleugeltjes of een pasteitje met kip- of kalfsragout
 • Italiaanse buffet 
 • Indisch buffet 
 • Echt Hollandse stampottenbuffet 
 • Tapasbuffet met koude en / of warme tapas
Sterk Catering gezellige buffetten

Tip: Hollands koffietafel, wijnen en dranken

Sterk Catering kan naast bovenstaande mogelijkheden ook zorgen voor mooie wijnen en andere dranken bij de catering. Wat dacht u van een uitgebreide Hollandse koffietafel? 
Sterk Catering heeft in het assortiment witte wijnen als een Oude Kaap, Sauvignon, Bon Courage, Paul Mas Chardonnay, een Lugana Santa. Rode wijnen als een Comtesse Thibier Merlot, een Vignes de Nicole Paul Mas Cabernet of de rose Oude Kaap Blanc de Noir.
 
Sterk Catering kan voor elke gelegenheid de wijnen aanbieden, eventueel ook als relatiegeschenk in een cadeauverpakking.
Sterk Catering wijnen en dranken

Gewoon eens kennismaken met Sterk Catering. 

Dat is de manier om onze cateringservices te ervaren. Naast een persoonlijk contact hebben wij ook een geautomatiseerde omgeving om gebruik te maken van onze diensten. Bij een eerste contact leggen wij u graag uit hoe wij het bestellen van lunches, bedrijfsborrels en andere cateringmogelijkheden ook via onze website kan. 

Via mijn.sterk-catering.nl kunt u bijvoorbeeld op elk gewenst tijdstip uw bestelling doorgeven. Velen maken al gebruik van onze online broodjesservice. U kiest eenvoudig uw lunch uit voor de volgende dag, wij zorgen er voor dat uw bestelling netjes wordt afgeleverd. Heel eenvoudig. Bel of mail ons eens voor deze makkelijke oplossing voor uw bedrijfslunches en -borrels. 

Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl