BELLA ITALIA bij Sterk Catering!

Helemaal trendy in 2016 is the Italian Style Catering!
Bel ons voor een traditionele
ITALIA FOOD EXPERIENCE.

Bekijk hier onze speciale Italian Style Catering pagina

Cocktails en drankjes

Sterk Catering brengt de sfeer van een Braziliaanse BBQ of ook wel Churrasco bij u aan huis of kantoor. Een exotisch eetfestijn voor de echte vleesliefhebbers. Wat is er zo speciaal aan een Braziliaanse BBQ? Sterk-Catering gebruikt de echte authentieke methode bij het barbecuen. Mooie stukken vlees, nog net voorzien van een vetrandje, wat heerlijk op de barbecue smelt en er voor zorgt dat het vlees na bereiding een specifieke smaak krijgt. Ook wordt het vlees voorbereid met de heerlijkste kruiden, eventueel exotisch fruit en andere typische Zuid-Amerikaanse ingredienten. De vleesgerechten worden vervolgens door onze eigen churrasceiro uitgeserveerd aan uw gasten. En net als in Zuid-Amerika, het lekkerste is het eten van het geserveerde vlees met de handen! Een Churrasco is echt een tropisch genot! 
 
Sterk-Catering zorgt er natuurlijk ook voor dat bij het uitserveren van de Braziliaanse BBQ gerechten uw gasten kunnen genieten van exotische cocktails & drankjes, zoals de echte Caipirinha. Een van de zogenaamde Batidas met limoen, ijs, suiker en chachca. 
Sterk Catering Braziliaanse barbeque cocktails

Heerlijkheden

Sterk Catering schotelt uw gasten echt lekker vlees voor. Samen met u stelt Sterk-Catering een mooi assortiment van vlees- en overige gerechten voor waar uw gasten uit kunnen kiezen bij onze churrasceiro aan de barbecue:
 
  • spiezen
  • mooie malse gemarineerde biefstuk
  • gemarineerde varkenhaas
  • kipfilet op Braziliaanse wijze
  • Mixed Grill van gemarineerd varkensvlees, kipfilet en rundvlees

Een verrassend tropisch alternatief voor een BBQ. En ook nog eens tegen voordelige prijzen per persoon. 

 

Sterk Catering Braziliaanse barbeque heerlijkheden

Salades

Sterk-Catering heeft naast de vleesgerechten en exotische drankjes ook een exclusiviteit, namelijk Braziliaanse Salades. De salades zijn als maaltijd te nuttigen, maar zijn ook heerlijk als bijgerecht bij de Braziliaanse BBQ.
 
De Braziliaanse Salades kenmerken zich door het gebruik van frisse soorten sla gecombineerd met vers fruit. Daarnaast kan Sterk-Catering ook voor diverse andere salades zorgen bij de Braziliaanse BBQ.

 

Sterk Catering Braziliaanse barbeque salades

Feestelijke aankleding

Wilt u uw Braziliaanse BBQ helemaal tip-top in orde hebben? Sterk-Catering zorgt niet alleen voor het eten en het drinken, maar ontzorgt u voor het geheel of deels inrichten van uw locatie in tropische sferen. Sterk-Catering heeft al vele leuke concepten voor u uitgedacht voor zowel kleine en grote locaties.

Wist u dat wij recent op een locatie zelfs een mini-tropisch strand hebben aangelegd?

 

Sterk Catering Braziliaanse barbeque feestelijke aankleding

Gewoon eens kennismaken met Sterk Catering. 

Dat is de manier om onze cateringservices te ervaren. Naast een persoonlijk contact hebben wij ook een geautomatiseerde omgeving om gebruik te maken van onze diensten. Bij een eerste contact leggen wij u graag uit hoe wij het bestellen van lunches, bedrijfsborrels en andere cateringmogelijkheden ook via onze website kan. 

Via mijn.sterk-catering.nl kunt u bijvoorbeeld op elk gewenst tijdstip uw bestelling doorgeven. Velen maken al gebruik van onze online broodjesservice. U kiest eenvoudig uw lunch uit voor de volgende dag, wij zorgen er voor dat uw bestelling netjes wordt afgeleverd. Heel eenvoudig. Bel of mail ons eens voor deze makkelijke oplossing voor uw bedrijfslunches en -borrels. 

Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl