BELLA ITALIA bij Sterk Catering!

Helemaal trendy in 2016 is the Italian Style Catering!
Bel ons voor een traditionele
ITALIA FOOD EXPERIENCE.

Bekijk hier onze speciale Italian Style Catering pagina

Lekkere broodjes bestellen voor op kantoor

Sterk-Catering is bekend van de lekkere broodjes voor lunches en cursussen. Ons team verzorgt dagelijks de lunches voor een groot aantal bedrijven en opleidingscentra. In onze professionele keuken wordt ons assortiment aan standaard lunches, luxe Italiaanse lunches en zelfs warme broodjes dagelijks vers voorbereid. 
 
Vandaag bestellen, morgen al de broodjes op de gewenste locatie en tijd. Natuurlijk leggen wij u aan de telefoon graag uit welke mogelijkheden er zijn. Onze broodjesservice is een kwestie van ervaren. Ook kunnen wij maatwerk leveren voor eventuele medewerkers die dieet- of andere wensen hebben.  En bent u ergens bij een bedrijf of tijdens een opleiding van een broodje aan het genieten? Grote kans dat u geniet van een broodje van Sterk Catering. 
 
Wist u dat wij een geheel geautomatiseerd systeem hebben om broodjes te bestellen? 24/7 kunt u uw bestelling aan lunches en broodjes doorgeven aan ons team. Ook een service van Sterk Catering. Inmiddels maken al vele bedrijven gerbruik van onze online service. Bent u de volgende? 
 
Klik hier als u online uw lunch wilt bestellen tegen zeer voordelige prijzen. 
Sterk Catering Lekkere broodjes bestellen

Gewoon eens kennismaken met Sterk Catering. 

Dat is de manier om onze cateringservices te ervaren. Naast een persoonlijk contact hebben wij ook een geautomatiseerde omgeving om gebruik te maken van onze diensten. Bij een eerste contact leggen wij u graag uit hoe wij het bestellen van lunches, bedrijfsborrels en andere cateringmogelijkheden ook via onze website kan. 

Via mijn.sterk-catering.nl kunt u bijvoorbeeld op elk gewenst tijdstip uw bestelling doorgeven. Velen maken al gebruik van onze online broodjesservice. U kiest eenvoudig uw lunch uit voor de volgende dag, wij zorgen er voor dat uw bestelling netjes wordt afgeleverd. Heel eenvoudig. Bel of mail ons eens voor deze makkelijke oplossing voor uw bedrijfslunches en -borrels. 

Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl