BELLA ITALIA bij Sterk Catering!

Helemaal trendy in 2016 is the Italian Style Catering!
Bel ons voor een traditionele
ITALIA FOOD EXPERIENCE.

Bekijk hier onze speciale Italian Style Catering pagina

Over ons

Sterk Catering is een traditioneel familiebedrijf met ontzettend leuke medewerkers op het gebied van catering-services. Sinds 1993 verzorgt Sterk Catering met medewerkers dagelijks op vele locaties in heel Nederland en Belgie de innerlijke mens van jubilarissen, werknemers, senioren, CEO's, kinderen, ambassadepersoneel, evenementenbezoekers, bestuurders en ambtenaren.

Door gericht te investeren in onze medewerkers voor wat betreft motivatie en vakbekwaamheid kunnen wij met trots zeggen dat al onze klanten en gasten met grote tevredenheid gebruik hebben gemaakt van onze diensten. Groei betekent verandering. Sinds 2011 kent Sterk Catering drie strategische pijlers. De mensen achter de pijlers hebben een eigen specialisme en kunnen de gevraagde hoogwaardige kwaliteit leveren in de dienstverlening.

Pijler I Particuliere Catering
Pijler II Bedrijfscatering
Pijler III Leisure & Events

Een servicegericht en klantvriendelijk cateringsbedrijf waar dagelijks met plezier wordt gestreefd naar kwaliteit. Onze website is ons 24-uurs digitale visitekaartje en toont u in ieder geval aan dat Sterk Catering transparantie nastreeft over de organisatie en dienstverlening. Op deze website willen wij weergeven wat wij als Sterk Catering kunnen aanbieden. Als er andere wensen zijn op het gebied van catering wat niet op de website staat beschreven dan staan wij uiteraard voor u klaar om u te woord te staan.

Team Sterk Catering

Gewoon eens kennismaken met Sterk Catering. 

Dat is de manier om onze cateringservices te ervaren. Naast een persoonlijk contact hebben wij ook een geautomatiseerde omgeving om gebruik te maken van onze diensten. Bij een eerste contact leggen wij u graag uit hoe wij het bestellen van lunches, bedrijfsborrels en andere cateringmogelijkheden ook via onze website kan. 

Via mijn.sterk-catering.nl kunt u bijvoorbeeld op elk gewenst tijdstip uw bestelling doorgeven. Velen maken al gebruik van onze online broodjesservice. U kiest eenvoudig uw lunch uit voor de volgende dag, wij zorgen er voor dat uw bestelling netjes wordt afgeleverd. Heel eenvoudig. Bel of mail ons eens voor deze makkelijke oplossing voor uw bedrijfslunches en -borrels. 

Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl