BELLA ITALIA bij Sterk Catering!

Helemaal trendy in 2016 is the Italian Style Catering!
Bel ons voor een traditionele
ITALIA FOOD EXPERIENCE.

Bekijk hier onze speciale Italian Style Catering pagina

Openingen

Voor iedere nieuwe eigenaar van een pand of onderneming is de opening een bijzonder evenement. Sterk Catering overlegt met u op welke wijze u de opening in wilt richten voor wat betreft food en beverages. Bij een dergelijke opening kan een glas campagne niet ontbreken en heeft u wel eens gedacht aan fingerfoods? Kleine hapjes die aan de opening net de juiste toegevoegde waarde geven.

Sterk Catering verzorgt eventueel voor een feestelijke entree en de ontvangst van uw gasten. Van de bekende rode loper en het bekende lint om door te knippen. 

 

Sterk Catering openingen

Tentoonstellingen

Sterk Catering heeft ervaring met tentoonstellingen. De kennis en ervaring leidt er toe dat ook bij een dagelijks wisselend aantal bezoekers voorzien worden van food en beverages. Onze manager zal intensief contact met de organisatie onderhouden om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Onze diensten zijn in te zetten bij musea, voorstellingen van opera en toneel tot bioscopen. Onze flexibiliteit zorgt er voor dat wij grote groepen personen kunnen voorzien van food en beverages. Ook een eventuele aankleding van de locatie zoals buitententen behoren tot onze werkzaamheden. 

Sterk Catering tentoonstellingen

Congressen

U heeft een congres georganiseerd en een fantastische ruimte weten vast te leggen? Sterk Catering is in staat om voor alle aantallen bezoekers aan uw congres vooraf, in de pauze en achteraf de catering te verzorgen. Wij denken met u mee om de grote stroom bezoekers naast het inhoudelijke deel van het congres ook te laten genieten van een hapje en een drankje. Sterk Catering is inzetbaar voor zowel de kleine congressen van 50 bezoekers tot congressen van 1000 of meer bezoekers.

Sterk Catering congressen

Netwerkbijeenkomsten

Sterk Catering ondersteunt u bij het organiseren van een netwerkbijeenkomst. Voor rotaries en businessclubs kunnen wij zowel gedistilleerd als niet-gedistilleerde dranken uitserveren. Afhankelijk van de soort bijeenkomst kunnen wij buffetten aanleveren of bepaalde garnituren. Uiteraard behoren vlees, vis, warm of koud tot de mogelijkheden.

Sterk Catering werkt voor een groot aantal businessclubs en rotaties. Wij verzorgen ook voor de catering bij presentaties van bedrijven binnen het netwerk van businessclubs. Wij leveren onze diensten al bij grote maar zeker ook bij lokale kleinere businessclubs. 

Sterk Catering netwerkbijeenkomsten

Sportevenementen

Een beach-, golf-, tennis- of voetbalevenement? Sterk Catering verzorgt tijdens en / of na het evenement voor de catering. Zo is bijvoorbeeld de barbecueservice uitermate geschikt om grote aantallen bezoekers van een evenement van een heerlijke maaltijd te voorzien. Onze cateringmogelijkheden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen.

Sterk Catering wordt ingezet bij golftoernooien voor bedrijven. Ook maken vele verenigingen gebruik van onze cateringdiensten, zoals de jaarlijkse sponsor- en open dagen. Met name voor buitenlocaties hebben wij een mooi arrangement voor de catering, inclusief partytenten, stoelen en (staan)tafels. 

 

Sterk Catering sportevenementen

Gewoon eens kennismaken met Sterk Catering. 

Dat is de manier om onze cateringservices te ervaren. Naast een persoonlijk contact hebben wij ook een geautomatiseerde omgeving om gebruik te maken van onze diensten. Bij een eerste contact leggen wij u graag uit hoe wij het bestellen van lunches, bedrijfsborrels en andere cateringmogelijkheden ook via onze website kan. 

Via mijn.sterk-catering.nl kunt u bijvoorbeeld op elk gewenst tijdstip uw bestelling doorgeven. Velen maken al gebruik van onze online broodjesservice. U kiest eenvoudig uw lunch uit voor de volgende dag, wij zorgen er voor dat uw bestelling netjes wordt afgeleverd. Heel eenvoudig. Bel of mail ons eens voor deze makkelijke oplossing voor uw bedrijfslunches en -borrels. 

Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl