BELLA ITALIA bij Sterk Catering!

Helemaal trendy in 2016 is the Italian Style Catering!
Bel ons voor een traditionele
ITALIA FOOD EXPERIENCE.

Bekijk hier onze speciale Italian Style Catering pagina

Vacatures

Het werken bij Sterk Catering is niet alleen maar presteren. Uiteraard levert Sterk Catering kwaliteit, maar het managementteam is van mening dat prestatie gepaard gaat met het goed begeleiden van medewerkers, het vormen van een team en het waarborgen van een goede interne organisatie. Het managementteam ziet graag mensen die lachend de werkvloer op komen, enthousiasme tonen en klantgericht zijn.

Bent u voor ons de juiste persoon bij eventuele vacatures?

Op dit moment zijn er geen vacatures.

*Sterk Catering stelt gerichte acquisitie niet op prijs. Eventuele vacatures worden altijd op de website vermeld en voorzien van een contactpersoon.

Gewoon eens kennismaken met Sterk Catering. 

Dat is de manier om onze cateringservices te ervaren. Naast een persoonlijk contact hebben wij ook een geautomatiseerde omgeving om gebruik te maken van onze diensten. Bij een eerste contact leggen wij u graag uit hoe wij het bestellen van lunches, bedrijfsborrels en andere cateringmogelijkheden ook via onze website kan. 

Via mijn.sterk-catering.nl kunt u bijvoorbeeld op elk gewenst tijdstip uw bestelling doorgeven. Velen maken al gebruik van onze online broodjesservice. U kiest eenvoudig uw lunch uit voor de volgende dag, wij zorgen er voor dat uw bestelling netjes wordt afgeleverd. Heel eenvoudig. Bel of mail ons eens voor deze makkelijke oplossing voor uw bedrijfslunches en -borrels. 

Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl