Lekkere broodjes bestellen voor op kantoor

Sterk-Catering is bekend van de lekkere broodjes voor lunches en cursussen. Ons team verzorgt dagelijks de lunches voor een groot aantal bedrijven en opleidingscentra. In onze professionele keuken wordt ons assortiment aan standaard lunches, luxe Italiaanse lunches en zelfs warme broodjes dagelijks vers voorbereid. 

 

Vandaag bestellen, morgen al de broodjes op de gewenste locatie en tijd. Natuurlijk leggen wij u aan de telefoon graag uit welke mogelijkheden er zijn. Onze broodjesservice is een kwestie van ervaren. Ook kunnen wij maatwerk leveren voor eventuele medewerkers die dieet- of andere wensen hebben.  En bent u ergens bij een bedrijf of tijdens een opleiding van een broodje aan het genieten? Grote kans dat u geniet van een broodje van Sterk Catering. 

sterk catering 2020 - Lunch bestellen

Lekkere broodjes bestellen voor op kantoor

Wist u dat wij een geheel geautomatiseerd systeem hebben om broodjes te bestellen? 24/7 kunt u uw bestelling aan lunches en broodjes doorgeven aan ons team. Ook een service van Sterk Catering. Inmiddels maken al vele bedrijven gerbruik van onze online service. Bent u de volgende?