Wie zijn Sterk Catering

Sterk Catering is een traditioneel familiebedrijf met ontzettend leuke medewerkers op het gebied van catering-services. Sinds 1993 verzorgt Sterk Catering met medewerkers dagelijks op vele locaties in heel Nederland en Belgie de innerlijke mens van jubilarissen, werknemers, senioren, CEO's, kinderen, ambassadepersoneel, evenementenbezoekers, bestuurders en ambtenaren.

Door gericht te investeren in onze medewerkers voor wat betreft motivatie en vakbekwaamheid kunnen wij met trots zeggen dat al onze klanten en gasten met grote tevredenheid gebruik hebben gemaakt van onze diensten. Groei betekent verandering. Sinds 2011 kent Sterk Catering drie strategische pijlers. De mensen achter de pijlers hebben een eigen specialisme en kunnen de gevraagde hoogwaardige kwaliteit leveren in de dienstverlening.

Pijler I Particuliere Catering
Pijler II Bedrijfscatering
Pijler III Leisure & Events

sterk catering 2020 - Over ons

Over ons

Een servicegericht en klantvriendelijk cateringsbedrijf waar dagelijks met plezier wordt gestreefd naar kwaliteit. Onze website is ons 24-uurs digitale visitekaartje en toont u in ieder geval aan dat Sterk Catering transparantie nastreeft over de organisatie en dienstverlening. Op deze website willen wij weergeven wat wij als Sterk Catering kunnen aanbieden. Als er andere wensen zijn op het gebied van catering wat niet op de website staat beschreven dan staan wij uiteraard voor u klaar om u te woord te staan.

Team Sterk Catering