Particuliere catering

sterk catering 2020 - Vis- en vleesschotels

Vis- en vleesschotels

Een uitstekende keuze is ook onze vis- of vleeschotel. Onze vis- en vleesschotels zijn al te bezorgen voor 6 personen of meer. Ook hier geldt dat de schotels opgemaakt zijn met verse producten. 

Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • visschotel voorzien van de echte Schotse gerookte zalm, gegrilde garnalen, grookte forel, gepocheerde verse zalm, Hollandse garnalen, gerookte heilbot en terrine van diverse vissoorten in combinatie met een overheerlijke mosterdsaus
 • vleesschotel met beenham, gebraden rosbief, fijne pate, gerookte kipfilet, de originele Serrano ham en fricandeau

Ook kunnen wij zorgen voor overheerlijke sushi- en sashimischotels. Voor verjaardagen en feestjes komen wij graag de vis- en / of vleesschotel aan huis bezorgen. 

sterk catering 2020 - Huisgemaakte salades

Huisgemaakte salades

Sterk Catering levert huisgemaakte salades. Uitsluitend met verse producten van een A-kwaliteit. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan huisgemaakte salades, waaronder

 • huzarensalade opgemaakt op een schaal met gevulde eieren, rauwe ham en gevulde tomaten
 • hors d'oeuvre ofwel de Russische salade geserveerd met een garnituur van gerookte vis, garnalen, luxe vleeswaren, pate en een gevuld ei
 • Italiaanse groentesalade met diverse soorten sla, olijven, rode ui, gedroogde tomaat en de bekende Buffalo mozzarella

U hoeft slechts het aantal personen door te geven en welke soorten huisgemaakte salades u wilt hebben.De salades worden vervolgens keurig aan huis bezorgd op het door u aangegeven tijdstip en locatie. Graag informeren wij u graag over alle soorten salades die wij kunnen leveren. 

sterk catering 2020 - BBQ arrangement

BBQ arrangement

Sterk Catering schotelt uw gasten echt lekker vlees voor. Samen met u stelt Sterk-Catering een mooi assortiment van vlees- en overige gerechten voor waar uw gasten uit kunnen kiezen bij onze churrasceiro aan de barbecue:

 • spiezen
 • mooie malse gemarineerde biefstuk
 • gemarineerde varkenhaas
 • kipfilet op Braziliaanse wijze
 • Mixed Grill van gemarineerd varkensvlees, kipfilet en rundvlees

Een verrassend tropisch alternatief voor een BBQ. En ook nog eens tegen voordelige prijzen per persoon. 

sterk catering 2020 - Maaltijdenservice

Maaltijdenservice

Sterk Catering heeft de mogelijkheid om een 2- of 3-gangen maaltijd te leveren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor onze A la Carte-gerechten. Een kleine greep uit ons assortiment.

 • voorgerechten als salade met gegrilde garnalen, hartig taartje met Franse kaas, stokbrood met kruidenboter, grapefruitcocktail, toast met gerookte paling
 • hoofdgerechten als kogelbiefstuk met champignons, varkenshaassate, zeewolffilet met kreeftensaus, omelet kaas / tomaat met salade en brood
 • tagliatella carbonara met salade en stokbrood

Natuurlijk maken wij de maaltijden extra lekker door deze te voorzien van een passend garnituur. Aanvullend op onze maaltijdenservice kunnen wij ook desserts leveren. Dit varieert van desserts als een coupe met ijs, fruit en slagroom, een kaasplankje met crackers, tot ons overheerlijke en verse gebak. 

sterk catering 2020 - Thema Catering

Thema Catering

Sterk Catering kan naast bovenstaande mogelijkheden ook zorgen voor mooie wijnen en andere dranken bij de catering, een uitgebreide Hollandse koffietafel, borrelgarnituren, zowel koud en warm. En vergeet ook onze buffetten niet. Zeer geschikt als u als particulier meer dan tien gasten heeft. U kunt hierbij denken aan warme en koude buffetten, als een Indisch, Italiaans, stampotten en tapasbuffet.

Wij hebben ervaring met de keukens uit de gehele wereld. Desnoods passen wij uw locatie helemaal in de stijl van het thema aan. Wat dacht u van een leuke Italiaanse themafeest voor uw gasten? U hoeft ze alleen maar te vragen om leuk verkleed naar uw feest te komen. Wij zorgen voor het eten!