Maatschappelijk en duurzaam ondernemen Cateringbranche

Sterk Catering heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, dit uiteraard met de samenwerking met gasten, leveranciers, partners, opdrachtgevers en het personeel. De verantwoordelijkheid voor betrokkenheid bij maatschappelijke thema's zijn daarbij niet vergeten. Sterk Catering  probeert ook aandacht te hebben voor de wereld eromheen en rekening te houden met mens, milieu en maatschappij. Een betere toekomst gaat bij ons samen met tevreden klanten en opdrachtgevers.

Bij Sterk Catering  begint het er al bij dat iedereen bij ons gelijk is, van oud tot jong en van kleine tot grote onderneming. Onze medewerkers worden bewust gemaakt dat ook zij een stimulerende rol kunnen hebben rond de maatschappelijke betrokkenheid. Vertrouwen, respect en eerlijkheid richting klant en onderling is een groot goed. Dit is ook van de redenen dat Sterk Catering over een goed lopend en klantgericht team beschikt.

Gezond eten is een streven voor Sterk Catering . Moderne foodconcepten zorgen voor een trendy en smakelijke samenstelling, waarbij dikmakers als vetten en suikers op de achtergrond belanden. Sterk Caterng biedt klanten en opdrachtgevers ook de mogelijkheid om alternatieve moderne foodconcepten af te nemen die geheel zijn gericht op gezond eten. Sterk Catering ondersteunt ook de initiatieven van het programma van de Rijksoverheid en het Voedingscentrum.

Biologisch

Maatschappelijk ondernemen is ook rekening houden met biologische producten. Sterk Catering werkt alleen met producten die zijn voorzien van het EKO-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het product biologisch is. Biologische producten kunnen dan ook niet in ons assortiment achterblijven. Wij hebben dan ook een biologisch assortiment samengesteld. Voor meer informatie over ons biologisch assortiment kunt u ons een e-mail sturen via info@sterk-catering.nl.

sterk catering 2020 - Maatschappelijk

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is niet het er alleen over hebben, maar ook daadwerkelijk uitvoeren.

Het is moeilijk exact te benoemen wat duurzaam ondernemen nu precies inhoudt. Naast de menselijke kant van vertrouwen, respect en eerlijkheid, is het management van Sterk Catering Services ook van mening dat duurzaam ondernemen de volgende aspecten inhoudt. Aspecten die dagelijks terugkeren in onze bedrijfsactiviteiten.

Sterk Catering kiest verantwoorde producten. Keer op keer worden kwaliteit en afkomst getoetst. Bij de keuze van de bedrijfsinrichting en materialen wordt gericht gekeken naar duurzame materialen. Zo wordt voorkomen dat materialen snel aan vervanging toe zijn en onnodig het milieu belasten. Door effectief in te kopen beperkt Sterk Catering de hoeveelheid GFT-afval. Afvalrestanten worden ook weggezet bij andere instanties die dit verder gebruiken of verwerken. Het bereiden en bezorgen van maaltijden vergt het gebruik van water, brandstoffen en andere energiebronnen. De medewerkers van Sterk Catering zijn zich hier dagelijks van bewust. Het managementteam vergelijkt het verbruik en stuurt op een afname van het gebruik.

Op bovenstaande wijze neemt Sterk Catering de verantwoordelijkheid voor wat betreft het duurzaam ondernemen. Doet u met ons mee?